utorak, 8. prosinca 2015.

SARAJEVO NA NOGAMA: Nestao mladi pjevač, poznat po skandaloznom načinu života!

Amar Aki Halimić, mladi pjevač i maneken iz Sarajeva javnosti poznatiji kao ``Mali od skandala`` je nestao u nedjelju u večernjim satima. Aki ili ``Klinac bez stida`` kako su ga fanovi nazvali je nestao u povratku prema kući.



Kontaktirali smo i zabrinutu porodicu mladog pjevača koja je vidno potresena, jer kako kaže Akijeva sestra Ella, on tako nešto nije nikada učinio i sumnja da je otet.

×Powered By CapricornDok Akijevi prijatelji od apeluju po društvenim mrežama na njegovom otvorenom profilu se jučer pojavilo i saopćenje, gdje je njegov menadžer Muhamed Demir, koji jedini ima pristup njegovom profilu napisao sljedeće:


- ``Naš Aki je nestao. Jučer se meni javio SMS porukom kada je krenuo iz izlaska ka kući. Napisao je da čeka taxi i od tada mu se gubi svaki trag. Poznajem Akija i znam da ovo nikada ne bi uradio, meni, niti svojoj majki i ocu. Prijavili smo policiji i svaki trenutak se molimo Aki da si nam živ i zdrav. Nije riječ o šali i molimo sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave policiji koja istragu kreće nakon 48 sati po glupim pravilima ili direktno meni. Ovo je nepravda i krivci će odgovarati. Aki, samo da si nam dobro.``

Nema komentara:

Objavi komentar