subota, 6. kolovoza 2016.

OKRŠAJ NA KRAVICAMA Ljubušaci se tukli sa Arapima, pogriješio što je klanjao?

Danas u 13:30 sati PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je na kupalištu Kravice, u mjestu Studenci, općina Ljubuški, izbila tučnjava u kojoj je sudjelovalo nekoliko osoba.
Odmah po zaprimanju prijave na lice mjesta su izišli i intervenirali policijski službenici PU Ljubuški.
U službene prostorije PU Ljubuški privedeno je više osoba – dva državljanina Bahraina (riječ je o muškim osobama, rođenima 1991. i 1992. godine) i tri državljanina BiH. Riječ je o muškim osobama s područja općina Ljubuški, rođenima 1963., 1959. i 1986. godine.
U toku je prekršajna obrada – uzimanje iskaza od sudionika incidenta, uzimanje izjava od svjedoka, itd., koja ima za cilj utvrditi sve okolnosti vezane za ovaj incident.
Nakon završetka prekršajne obrade PU Ljubuški će počiniteljima prekršaja uručiti prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz čl. 11. stavak (1) tč. a) Zakona o javnom redu i miru Županije Zapadnohercegovačke (za ovaj prekršaj zapriječena je novčana kazna u iznosu od 400,00 – 800,00 KM).
Iz PU Ljubuški naglasili su da je riječ o izoliranom incidentu, u kojem je sudjelovao manji broj osoba.
Odmah nakon policijske intervencije brojni posjetitelji Kravice – domaći stanovnici i turisti iz Italije, Arapskih zemalja...nastavili su u miru i bez ikakvih tenzija uživati u prirodnim ljepotama vodopada Kravice.
Kako nezvanično saznajemo incident je uslijedio nakon što je jedan od arapskih turista iz Bahreina pokušaom obaviti namaz iako je vidljivo istaknuta zabrana. Nije se to nimalo svidjelo jednom od uhapšenih Ljubušaka pa je krenuo u fizički obračun.
Poslije su se umiješali ostali vinovnici incidenta.


Autor: (A.Č.)

2 komentara:

  1. Zalosno,koja zabrana,svaki namaz ima svoje vrijeme,bez obzira gdje si.Vjera Islam je to.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zalosno,koja zabrana,svaki namaz ima svoje vrijeme,bez obzira gdje si.Vjera Islam je to.

    OdgovoriIzbriši