četvrtak, 10. rujna 2015.

Nesretni čovjek zadobio teške povrede ruku i nogu ZASTRAŠUJUĆE Krvoločni napad pit bulla na beskućnika, policajac ga spasio tako što je pucao psu u glavu



Jedan beskućnik je gotovo iskasapljen do smrti nakon stravičnog napada pit bula u Bruklinu i spašen je čistom srećom kada se jedan policajac slučajno zaustavio na mjestu napada i upucao psa u glavu. Ženka pit bula, čiji je vlasnik još jedan beskućnik je zario svoje očnjake u žrtvu i nije puštala. Ipak Anthony Davis, policajac koji nije bio na dužnosti je slučajno vidio cijeli događaj i spasio čovjeka koji je kasnije identifikovan samo kao Bemo.



Nesretni čovjek jedva spašen "Mnogo je krvario i vrištao", rekao je Davis i dodao: "Pokušao sam da skinem psa sa ovog čovjeka, ali to nije bilo moguće. Čak sam i nekoliko puta ga udario nogom, ali pas nije popuštao". Ipak nakon nekoliko minuta borbe, Davis je upotrijebio pištolj i pucao u psa i tako spasio život čovjeku. Davis je nakon toga izjavio kako i sam ima psa i da voli životinje, ali da je jednostavno morao da napravi odluku i da spasi čovjeku život. Žrtva napada je odvedena u bolnicu gdje su mu konstatovane teške povrede na rukama i nogama. 

Nema komentara:

Objavi komentar