utorak, 9. veljače 2016.

Ruski volumen trepavica - luksuzne trepavice koje zaslužuje svaka žena!

Platite samo 20 KM za trepavice ruskog volumena u Beauty studiju Site Ahmić!



Sita Ahmić, poznata dizajnerica u oblasti mode koja je u svojoj profesiji prestigla sve rekorde, krenula je i stopama Beauty Centra. Kako je osvojila dubrovačko tržište svojim centrom za uljepšavanje, tako je sve to donijela i u bh. prijestolnicu. Kako kaže sigurna je u sebe i svoj kvalitet i rad, te njezin tim koji je pomno birala za salon ljepote koji se prostire na 105 kvadratnih metara i nudi sve što se može ponuditi - od predivnog ambijenta, ljubaznog osoblja, te spoja vrhunske kvalitete, proizvoda te pristupačnosti cijena.

- Platite samo 20 KM za trepavice ruskog volumena u Beauty studiju Site Ahmić!

Opis ponude

Najnovija metoda ugradnje ekstenzija trepavica. Puno bolja i kvalitetnija od bilo koje druge metode. Koriste se savršeno mekane, svilene trepavice. Trostruko veći volumen trepavica, glamurozniji izgled očiju i trepavica!!
"Oči su ogledalo duše" - tako kaže pisac Paulo Coelho.
Prvo što nam kod drugih privuče pažnju jesu oči. Iz pogleda se mnogo toga može pročitati, a samo jedan pogled može ostaviti dubok utisak na nekoga. No, što učiniti kada vaše oči ne govore ništa o vama, kada vaš pogled nema osobnost? Dobro je poznata činjenica kako dugačke i guste trepavice daju oku definiciju i dubinu, čineći pogled dramatičnim i izražajnim.


Nema komentara:

Objavi komentar