petak, 3. lipnja 2016.

Na Ilidži otvorena nova Poliklinika SaNaSa

Prvi privatni medicinski centar u Sarajevu, Poliklinika SaNaSa, sa zadovoljstvom i ponosom za svoj 17. rođendan, 2.juna 2016.godine, poklanja Sarajevu i Bosni i Hercegovni još jedan novi savremeni medicinski centar SaNaSa na Ilidži, smješten u ulici Dr. Mustafe Pintola na broju 31.



"Vođena idejom "Mi čuvamo Vaše zdravlje" Poliklinika SaNaSa je bila i ostala pionir u privatnom sektoru pružanja vrhunske medicinske usluge. Otvaranjem naše nove podružnice na Ilidži postavljamo nove standarde medicinskih usluga i postajemo jedna od prvih privatnih poliklinika koje posluju na više lokacija, kako bi našim klijentima bili na usluzi u skladu sa njihovim vremenom", saopćili su iz SaNaSe. 

Obogaćena višegodišnjim iskustvom, opremljena suvremenom modernom medicinskom opremom i podržana iskusnim ljekarskim kadrom, Poliklinika SaNaSa u novom objektu na Ilidži upotpunjuje ponudu poliklinike SaNaSa – Grbavica, te postaje prepoznatljiva kao lider na tržištu medicinskih usluga u privatnom sektoru iz sljedećih oblasti: radiologija, ultrazvučna dijagnostika, RTG, standardna radiografija, mamografija, ortopantomografija, stomatologija, pedijatrija, gastroenterohepatologija, kolonoskopija, oftamologija, angiologija, interna medicina, pulmologija, laboratorija, color doppler, ginekologija, cirkumizacija (obrezivanje), izdavanja ljekarskih uvjerenja, izdavanje sanitarnih knjižica.

Nova Poliklinika, SanaSa – Ilidža je po uzoru na Polikliniku SanaSa – Grbavica jedinstvena po kvalitetu svojih usluga i prepoznatljiva po profesionalnom ljudskom odnosu prema svojim korisnicima.

"U proteklih 17 godina mnogobrojni građani, strani investitori, domaće uspješne kompanije i inostrana diplomatska predstavništva u Bosni i Hercegovini su nas prepoznali kao pouzdanog i odgovornog partnera u preventivnom očuvanju njihovog zdravlja i zdravlja onog što je najvrijednije za svaku kompaniju i organizaciju – njihovo osoblje", kazali su iz SaNaSe. 

Poručili su građanima da i oni budu dio priče "Mi čuvamo Vaše zdravlje" koja je počela prije 17 godina. Posjetite Polikliniku SaNaSa na dvije lokacije: ulica Dr. Mustafe Pintola 31, Ilidža, i ulica Grbavička 74, Novo Sarajevo.

Nema komentara:

Objavi komentar