utorak, 22. rujna 2015.

Njen savjet je pregledan više od pet miliona puta. Ova djevojčica ima više mudrosti od mnogih odraslih ljudi. (VIDEO)



Međuljudski odnosi mogu da budu veoma komplikovani. Stoga je jedna šestogodišnjakinja objasnila svojoj mami, da iako ona zna da je veoma teško, da ona želi mir i spokoj.
Mama iz Kanade koja je poznata na Facebook pod imenom Čeriš Šeri, nedavno je objavila snimak svoje ćerke Tiane. Ova djevojčica drži lijep i harizmatičan govor o značaju prijateljstva. Tianina mama koja je sama i razvedena, svađala se sa njenim tatom, što je djevojčica čula i potom zatražila da se njeni roditelji druže.
Započela je sa pitanjem da li je njema mama spremna da bude prijateljica sa njenim tatom. Kada je mama Šeri potvrdila, Tana nas je "oduvala" i pokazala da je mnogo zrelija u odnosu na svoje godine. "Samo daj sve od sebe" rekla je djevojčica majci. "Ne želim da budete zamjenjeni i zlobni, već da se smirite i budete prijatelji.
Dalje Tiana objašnjava da ne želi da ispadne gruba, već da samo želi da svi budu prijatelji. "Ako mogu ja da budem fina, svi možemo da budemo isto" - rekla je Tiana i time nam slomila srca. "Trudim se da u svom srcu uradim ono što je najbolje, ništa drugo. Ćelim da moja mama, moj tata i svi da budu prijatelji. Želim da se svi smijemo. Za tebe i mog tatu, mama, mislim da možeš to da uradiš. Mislim da možeš da se izmiriš svoja loša osjećanja, da ih spustiš na niže nivoe."
Njen govor zaista pogađa, a izgleda da je dotakao preko nekoliko miliona ljudi, pošto je vidio djeljen preko 260.000 puta, a preko 1.000 ljudi je komentarisalo i djelilo snimak. Tiana ne samo što je prosvijetlila svojim savjetom svoje roditelje, već sve ljude. "Moje srce je nešto" rekla je ona. "Svačije srce je nešto takođe. Ukoliko živimo u svijetu u kojem su svi loši, onda će svi da postanu čudovišta u budućnosti. "
Tiana će možda da postane pisac, lider u svijetu ili ko zna šta sve jer je sposobna ovako mala da govori velike riječi. U pravu je - svi mogu da budu dobri i treba da budu dobri jer ovaj svijet može da bude bolje mjesto. Udubite se u njen mudri govor.



Nema komentara:

Objavi komentar