ponedjeljak, 31. kolovoza 2015.

Bh. reprezentativac pružio sjajnu partiju PJANIĆ O SLOBODNJAKU PROTIV JUVENTUSA Bio je to savršen udarac sjajnom golmanu!




Miralem Pjanić odigrao je večeras sjajnu partiju u dresu Rome u pobjedi od 2:1 protiv Juventusa. Veznjak je u 61. minuti pogodio za vodstvo Rimljana iz fantastično izvedenog slobodnog udarca, a blizu pogotka je bio i u prvom poluvremenu kada je pogodio stativu. Pjaniću je to bio osmi gol iz slobodnjaka otkako je u Serie A, a više od njega su u tom periodu postigli samo Pirlo i Lodi. - To je moja daljina, ponekad lopta uđe u mrežu, a ponekad ne - ovisi. Bio je to savršen udarac protiv sjajnog golmana. I prvi sam put bio blizu pogotka - rekao je Pjanić nakon utakmice Sky Sportsu.

Pobjedu Rome potvrdio je njegov saigrač iz reprezentacije Edin Džeko, koji igra odlično od dolaska iz Manchester Cityja. - Dolazak Džeke? Nije to moja, nego zasluga predsjednika i vodstva kluba. S njim imamo više opcija u napadu, dat će on jako puno golova, vidjeli smo danas kako može zabiti - kazao je Pjanić. Prema njegovim riječima, cijela ekipa Rome veoma je snažna. - Naše utakmice zavise od kvaliteta naše igre. Večeras smo odigrali dobro, bili smo bolji i zaslužili pobjedu - zaključio je Pjanić, prenosi Goal.com. 

Nema komentara:

Objavi komentar