ponedjeljak, 21. prosinca 2015.

Nakon pobjede Barce u finalu klupskog prvenstva UMALO TUČA Navijači River Plate verbalno napali Messija, incident spriječili saigrači i Enrique



Navijači argentinskog prvaka i Messijevi sunarodnjaci dočekali su najveću zvijezdu svoje zemlje na aerodromu u Tokiju te ga verbalno napali, a neki čak i pljuvali.
Ružne scene i ozbiljniji sukob na aerodromu spriječili su trener Barcelone Luis Enrique te Messijevi suigrači, Luis Suarez i Javier Mascherano.
Iako je zvijezda argentinske reprezentacije, navijači Messiju nisu oprostili proslavu kod prvog gola na utakmici, a još se jednom pokazalo i da su podjele u Argentini i danas gotovo nepremostive kad je klupski nogomet u pitanju.
Navijači River Plate su se tako obrušili i na Mascherana, igrača Barcelone koji je karijeru započeo upravo u Riveru, te mu poručili da je zaboravio gdje je postao igračem.
Podsjetimo, Messijev matični klub u Argentini bio je Club Atlético Newell's Old Boys iz grada Rosaria u pokrajini Santa Fe, a već s 13 godina prešao je u Barcelonu, gdje i danas osvaja naslov za naslovom i ruši rekorde.


Nema komentara:

Objavi komentar