četvrtak, 30. lipnja 2016.

Finale takmičenja Zvezde Granda bit će održano u sarajevskoj Zetri


Finale regionalnog muzičkog takmičenja Zvezde Granda održat će se 13. jula u Sarajevu u Olimpijskoj dvorani Zetra, potvrđeno je  iz OBN televizije.



Ovaj događaj najavljen je na koncertu Marije Šerifović u Sarajevu, kada je Saša Popović, direktor Grand produkcije, obećao spektakularan provod u sarajevskoj Zetri. Popović je svojevremeno finale ovog muzičkog takmičenja najavljivao i na stadionu Koševo, ali je odustao zbog predviđenog koncerta Željka Joksimovića.

Midhat Hubijar, direktor preduzeća ZOI'84, za naš portal je kazao da je organizator takmičenja poslao zahtjev za iznajmljivanje Zetre za 13. juli.

Izvršni producent ovog događaja Faruk Drina rekao nam je da se, zahvaljujući reakcijama javnosti, ušlo u organizaciju super finala takmičenja Zvezde Granda.

"Već tri sezone takmičenja Zvezde Grada pobjeđuju Bosanci, a nedavno je pobijedila i Džejla Ramović, tako da je to obaveza prema bosanskoj publici. Mislim da će 13. jula ponovo Bosanac ponijeti titulu najboljeg, a vjerovatno će ovog puta glavna nagrada biti stan u Sarajevu, a ne kao do sada u Beogradu. Na tome radi Saša Popović", izjavio je Drina.

Među imenima koja bi mogla nastupiti u revijalnom dijelu finala emisije Zvezde Granda spominju se Šaban Šaulić, Aca Lukas, Marija Šerifović, Jelena Karleuša, Ana Bekuta i Viki Miljković. Prodaja ulaznica putem portala www.kupikartu.ba počet će 1. jula, a ulična i prodaja na biletarnicama 4. jula.

Nema komentara:

Objavi komentar