utorak, 17. svibnja 2016.

ČAROBNI SVIJET Posjetite "Kinderland", mjesto na kojem mašta postaje stvarnost


Svečano otvorenje najveće dječije igraonice i rođendaonice "Kinderland", koja se nalazi u okviru Termalne rivijere Sarajevo, bit će upriličeno u subotu, 21. maja u 12 sati.
Ulaz je besplatan za sve posjetioce te će uz animatore, pjesmu, veselje i dječije osmijehe zabava trajati do 22 sata.
Termalna rivijera je poznata po tropskim unutrašnjim i vanjskim bazenima, ali uskoro će biti i mjesto na kojem mašta postaje stvarnost.
"Kinderland" je ime dječjeg ostrva punog zabave i veselja za sve od 7 mjeseci do 77 godina, mjesto gdje dječija avantura počinje.
Sigurno ovo je najveća igraonica, ne samo u Bosni i Hercegovini, već i u regiji, a prostire se na više od 3.000 metara kvadratnih.
Spašavanje princeze od gusara i benglaskih tigrova sa omiljenim likovima iz crtića, osvajanje vrha vulkana Vezuva dok lava uništava sve pred sobom, tobogani, trampoline, jedrenje gusarskim brodom i još puno toga možete vidjeti na dječijem ostrvu. "Kinderland" je zabavna i neodoljiva pustolovina za djecu svih uzrasta.





Tu je i ugodan ambijent za roditelje u restoranu koji se nalazi uz "Kinderland".
Pridružite nam se na veličanstvenom putovanju u zadivljujući svijet mašte, boja, dječijih osmijeha i u jednu sasvim novu avanturu. 


Autor: Mi. K.

Nema komentara:

Objavi komentar