četvrtak, 17. rujna 2015.

Evo kada počinju Zvezde Granda

Konačno smo saznali o sudbini mladih talenata u najpopularnijem muzičkom šou programu u regionu „Zvezde Granda“.  Ovogodišnji žiri čine kao i do sad šest članova, s tim da će njih pet biti u stalnoj postavci, dok će se šesti član mijenjati iz epizode u epizodu.



Dame i gospodo, predstavljamo vam strog, ali pravičan žiri „Zvezda Granda“ koji će ocjenjivati ovogodišnje kandidate. Inače, Zvezde Granda kako saznajemo kreću s emitovanjem 26. septembra, a gledaci iz BiH će ovo takmičenje moći pratiti na OBN TV.

Za početak, predstavljamo vam ženu nevjerovatnog glasa, koja iza sebe ima bogatu karijeru sa 16 snimljenih albuma. U pitanju je Ana Bekuta, pjevačica koju je do uspjeha vodila hrabrost i ljubav prema muzici.


Drugi član žirija je „ nekrunisani kralj narodne muzike“, Šaban Šaulić čije se pjesme rado pjevaju u „Zvezdama Granda“.


Novi sudija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ je i pjevačica koja je svojim glasom oduševila Evropu. Pogađate, novi član žirija je Marija Šerifović.


Tu je i poznati kompozitor, tvorac mnogih narodnih  hitova, Dragan Stojković Bosanac koji je poznat iz prethodnih sezona kao veoma strog član žirija koji svim takmičarima otvoreno kaže sve što misli.


Dio nove sezone muzičkog šoua koji gleda cijeli svijet, biće i pjevačica oko koje se stalno diže prašina. Zovu je „mala od skandala“ jer često zna da uzburka javnost i „oštrim jezikom“ pokrene lavinu komentara. U pitanju je pop diva Jelena Karleuša.

Nema komentara:

Objavi komentar